InuYasha csapata

Higurashi Kagome

Kagome egy mai korban élő fiatal, 15 éves gimnazista lány. Az egész házuk egy ősrégi szentély mellett áll. A nagyapja ennek a szentélynek a gondozója. Szereti a régi és értékes dolgokat. Kagome 15. születésnapján egy mumifikált víziördög-testrészt kapott nagyapjától. Azon a napon Kagome öccse, Souta Buyo-t a macskát kereste, akinek a hangját a szentély közelében hallotta. Mivel nem mert lemenni a macskáért, ezért Kagomét kérte meg, hogy hozza vissza a cicát. Kagome lemegy és megtalálja Buyo-t, felveszi és elindul felfelé a lépcsőn, amikor a kútból karok nyúltak fel és lerántják a lányt a mélybe, ahol egy hatalmas szörnyeteggel találkozik, aki a Szent Ékkövet(Shiko no Tama)akarja megszerezni tőle. Kagome kimászik a kútból és a középkori Japánban találja magát. Ekkor találja szembe magát a fához szegezett, alvó InuYashával. Ám a falusiak félelmükben megkötözve a falujukba viszik, hiszen InuYasha erdejében találtak rá. Kémnek vagy szellemnek hiszik. De Kaede, a falu papnője, tanácsára mégis elengedik, hiszen nagyon hasonlít a halott nővérére, Kikyoura. A szellem, ami áthúzta a kúton, megtámadja a falut és Kagome vissza menekül az erdőbe. InuYasha felébred Kagome hangjára. Kagome testéből a youkai (szellem) kiszakítja a Shikon no Tama-t (Szent ékkő). InuYasha régóta meg akarja szerezni az Ékkövet, ezért felajánlja a segítségét. Ehhez előbb Kagoménak ki kell húznia a nyilat a vállából, amivel ötven évvel ezelőtt Kikyou a fához szegezte őt. Mikor kihúzza a nyilat visszatér az ereje és ezután el is pusztítja a támadót.Közben a Kagométól meg akarja szerezni a Négy Lélek Szentékkövét, de Kagome nem adja oda neki, így menekülnie kell InuYasha elől. Ezek után Kaede előveszni a kotodama-t és ráolvasással megigézi és szól Kagoménak, hogy mondja ki a leigázás szavát, vagyis hogy fekszik (osuwari). Az Inuyaha nyaka köré gyűlt gyöngyszemek nyaklánccá állnak össze, amit képtelenség levenni, valamint ha Kagome kimondja a Fekszik szót Inuyasha ártalmatlanul a földre esik, mintha valami nagy súly húzná le. Ha Kagome nem figyel oda jól, akkor a Shikon no Tama rossz kézbe kerülhet. Most már az ő papnői feladata az Ékkő védelme. Kagome viszont még nem elég magabiztos, és egy varjúnak sikerül megszereznie tőle. Inuyasha többször is lecsap a madárra, de mivel az Ékkő hatalmát használja, a teste újra összeáll és tovább repül. Kagome, hogy visszaszerezze megpróbálja egy nyílvesszővel lelőni, de nem találja el a youkai-t. Végül a madár egyik leszakadt lábát köti hozzá a nyílhoz, mert azt vonzza az Ékkő. Az újbóli próbálkozás után eltalálja, a Shikon no Tama viszont több ezer darabra törik és szétszóródik egész Japánban. Kagome sokáig marad ebben a korban, majd később sikerül hazatérnie. InuYasha azonban visszaviszi, mert szüksége van rá, ugyanis Kagome látja a széttört ékkő darabjait, amire nem mindenki képes. InuYasha és Kagome végül együtt kezdik el a szilánkok keresését. Később csatlakozik hozzájuk Myoga, Shippou, Miroku, Sango és Kirara.

Nevének jelentése: Liliom

 • Hangjai:
  • japán: Yukino Satsuki
  • angol: Moneca Stori
  • magyar: Molnár Ilona

Sango

Sango a szellemirtók falujában élt. Naraku megtámadja a falujukat az Ékkő (Shikon no Tama) egy szilánkja miatt. A legjobb szellemirtókat pedig elcsalja saját palotájához. Naraku átveszi az uralmat Sango öccse, Kohaku felett, és a fiúval lemészároltatja az összes ottlévő szellemirtót. Eleinte úgy tűnik, hogy Sangot is, de a lány nagy nehezen túléli. Naraku egy ékkőszilánkot helyez Sango testébe, amitől meggyógyul és erősebb lesz. Naraku elhiteti Sangóval, hogy Inuyasha mészárolta le a faluját. A lány bosszút esküszik. Amikor találkozik Inuyashával és csapatával, meg akarja ölni a félszellemet. Idővel kiderül, hogy Inuyasha ártatlan, és Sango velük tart hogy megbosszulja Kohaku, az apja és faluja lemészárolását. (Kohaku nem halott, Naraku irányítja az ékkőszilánkkal, ha azt kiveszik belőle, meghal.) Egy alkalommal, még arra is ráveszi Sangot, hogy hozza el neki Inuyasha kardját, a Tessaigát, öccse érdekében.

Nevének jelentése: korall (infó: Inumegirl)

Miroku

Miroku nagyapját Naraku megátkozta egy szörnyű átokkal, amit családja férfi tagjainak szánt. Az átok a jobb tenyerén lévő lyuk, ami mindent beszív, mint egy örvény. Ez az átok végzett Miroku Nagyapjával, és apjával is, és így Miroku árva lett. Mushin nevelte fel. Miroku, mint szerzetes járja a vidéket. A falvakban minden szép lányt megkérdez, hogy lenne-e a gyermekeinek anyja. Van egy hajlama, ami miatt a keze mindig a lányok fenekén köt ki. Kagome is megtapasztalhatta ezt, végül, miután csatlakozott Inuyasha és Kagome kis csapatához találkozott Sango-val, és vele is megtette, kicsit késve, a szokásos dolgait. Viszont egy idő után beleszeret Sangoba, amit később a lány is viszonoz. Célja az, hogy elpusztítsa Narakut, és így megmeneküljön a kezén lévő átoktól, és halálától, amit a lyuk okozna…

Neve jelentése:pap, messiás (És a Houshi jelentése a szerzetes)

 • Hangjai:

Shippou

Shippou és kitsune-youkai, vagyis egy róka-szellem. Apjával élt, akihez egy nap ékkőszilánk került. E miatt támadtak rájuk a villám-fivérek, hogy a szilánkot elvegyék és megölték Shippou apját. Shippou egyedül maradt, és meg akarta bosszulni apja halálát. Ő maga gyenge volt, és neki is szilánkokra volt szüksége. Ellopott egyet Kagome-től, de a szilánk vonzza a villám-fivéreket. Kagome persze segíteni akart a kis kölyöknek. Ez által keveredett bele Shippou bosszújába Inuyasha és Kagome. Végül Inuyasha segít, legyőzi a fivéreket, így Shippou bosszúja beteljesül. Miután árva kölyök nem akart egyedül maradni, Inuyasha és Kagome megengedte, hogy ő is velük menjen.

Egyik támadása a Kitsune-bi(róka-tűz). Okos kis kölyök, és sok mindent ért, amit Inuyasha egyáltalán nem (például, mikor Miroku és Sango kapcsolatáról beszélnek).

Neve jelentése: 7 ékszer (téves hitek, hogy keverik a farok jelentéssel!

 • Hangjai:
Hírek
Chatbox
 • Dudla János Attila
  Dudla János Attila  1 éve

  Boldog Karácsonyt mindenkinek!

 • Diego Ramirez
  Diego Ramirez  2 éve

  Sziasztok,rengeteg kétdésem lenne a Yashahime epizódokról,,és ha valakinek lenne kedve válaszolhatna.Persze fikázó idétlenek kíméljenek!!
  Az első kérdésem az lenne hogy az utolsó részben sesshomaru miért támadja meg Zérót mivel addig kordában tartotta Rin sorsa feletti rendelkezésével.???Vagy csak simán a lányai védelme miatt lendült harcba??Azért nem tartom valószinűnek mert ha Zéró-tól megvédte lányait akkor Nem hagyta volna ott egyedül őket csatában Kirinmaru-val,a leg erősebb Nagyúrral.

 • James Wagner
  James Wagner  2 éve

  Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! biglaugh

 • Bence Kovács
  Bence Kovács  2 éve

  Boldog Karácsonyt James Wagner-nek és azoknak akik a honlapot üzemeltetik/nézik:)

 • James Wagner
  James Wagner  2 éve

  Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek! smile

 • Vonatkó Gergő
  Vonatkó Gergő  2 éve

  Jóestét Mindenkinek
  Köszönöm szépen ezt az oldalt
  A gyermekkorom Animéje
  Remélem az új Inuyasha is fogja hozni azt amiért szeretem a középkori Japánt!
  9 rész után vagyok és rengeteg kérdésem lenne amire szerintem az a válasz hogy "nézzük tovább a történetet"
  Kíváncsi vagyok az előttünk álló történetre ami rohadtul izgalmas és felettébb vicces!

 • James Wagner
  James Wagner  2 éve

  Sziasztok! A weboldalra is felkerült a Hanyō no Yashahime hetedik része! Jó szórakozást kívánunk hozzá!

 • James Wagner
  James Wagner  2 éve

  Sziasztok! Nagy örömömre szolgál olvasni ezeket a sorokat! Nagyon köszönjük a dicséretet, és a bíztatást! Igyekszünk számotokra a legjobbat nyújtani! Yashahime hatodik részét is feltöltöttük a weboldalunkra, így már itt is elérhetitek! Jó szórakozást mindenkinek!

 • Bence Kovács
  Bence Kovács  2 éve

  Márk, egyetértek veled mindenben!:) Én a Yashahime-nek nagyon örülök, már az elején úgy éreztem mintha az Inuyasha-t nézném, sok minden megmaradt benne pl a zene nagyon hasonló maradt szerencsére, a karakterek viselkedése illetve az új karakterek is tökéletesen felvették szüleik viselkedését stbstb nagyon örültem neki, mert sokszor amikor egy régi anime vagy filmből kijön egy modernebb verzió én azt szoktam látni hogy elrontják az egészet és a közelébe sem ér a frissen kijött anime/film a régihez képest, azonban a Yashahime tökéletesen megtartotta a régi Inuyasha szintjét mind grafikailag mind zeneileg mind a történetettel, nagyon örülök neki és ennek az oldalnak is hogy mindent megtalálunk itt és nem kell keresgélnünk össze-vissza!:)

 • Mark Petrovics
  Mark Petrovics  2 éve

  Nagyon koszi a faradozast es az igenyes munkat, szamomra is inuyasha nagyon szep emlekeket oriz bennem es nagyon szivesen nezem barmikor. Mar alig varom hogy belevessen magam Yashahimebe smile. Okykor az inuyashaban eleg volt egy 2 perces jelenet hogy egy eletre bele ivodjon az emlekeimbe mert annyira elvan talalva a zene a hangulat a táj háttér es a cselekmeny mondanivaloja hogy sokszor libaboros voltam tole. Fantasztikus sorozat fantasztikus emlekek smile megegyszer halas koszononet hogy ujra elvezhetjuk a folytatast smile


Zenék

Share

×
OST

Share

×
Szavazás
Poll: Hogy tetszik neked az új InuYasha folytatás, a Yashahime?
Partnereink

Saját bannerünk és Facebook

Iywsmini Iymromini

Partnereink

  Animeaddictsmini Animeseriesmini  Atwmini

Keresés