Impresszum és adatvédelem

Inuyashawebsite

Az InuYasha WebSite egy Magyar rajongói, és gyűjtőoldal. Oldalunk kizárólagos célja ennek a remek Mangának/Animének a népszerűsítése fiataloknak és időseknek egyaránt. Magyarországon sajnos ez az Anime hánytatott sorsú, hisz ma már egyetlen televízió adó sem vetíti. Pedig a történet rendkívül tanulságos, vicces, és sokszor romantikus. Magyarországon jelenleg kevés azoknak a rajongói oldalaknak a mennyisége, ahol részletesebben is megismerkedhetnek ezzel a műfajjal, és ezzel az Animével. Az InuYasha WebSite még 2008 nyarán kezdte el működését, akkor még ingyenes tárhelyszolgáltatót használva, és mára úgy döntöttünk, hogy a weboldal megérdemel egy fizetett tárhelyszolgáltatást saját domain alatt. Így lett ez az első magyarországi, InuYasha-val foglalkozó hivatalos weboldala.

Az oldal tulajdonosa kijelenti, hogy az oldalon található tartalmakat, elemeket, írásokat, és egyéb elemeket kizárólag népszerűsítési célból, "méltányos használat" keretein belül használ fel, abból anyagi haszna nem származik, és nem célja az eredeti szerzői jogok megsértése! Az oldalunkon található epizódok, mozifilmek egyike sincs tárolva szerverünkön, mi csupán az interneten fellelhető anyagokat linkeltük be a könnyebb hozzáférés érdekében. Az oldal tulajdonosa törekszik olyan elemeket felhasználni, mely nem ütközik komoly jogi aggályba, és nem sérti a szerzők jogait. A látogatók által beküldött tartalmakért, linkekért az oldal tulajdonosai nem vállalnak felelősséget, de mindent megtesznek azok moderálásáért. A weboldalunk teljesen nonprofit! A weboldalunk sütiket használ! Amennyiben az oldalon olyan tartalmat vélsz felfedezni, mely sérti szerzői jogaidat, kérlek jelezd az alábbi e-mail címen, és mindent megteszünk az ügy megoldásában: admin@inuyashawebsite.hu

Ezen felül kijelentjük, hogy oldalunkon, szerverünkön nem tárolunk jelszavakat, belépéshez szükséges kódokat, illetve bejelentkezéskor nem kérünk tőled ilyen jellegű bizalmas információkat! A bejelentkezést a Facebook for Developers bejelentkeztetésért felelős modulja végzi, a hitelesítést maga a Facebook garantálja! Nyomatékosítjuk, hogy mi soha nem kérünk tőled bizalmas információkat (sem bejelentekzési jelszavakat, sem hitelkártya adatot)! Amennyiben a regisztrációdat szeretnéd megszüntetni, írj nekünk egy e-mailt, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot facebook-on, és 48 órán belül töröljük a profilodat! Oldalunk biztonságát pedig az LEA X3 SSL tanusítvány garantálja! Mi az SSL tanusítvány? Kattints a részletekért!

Oldalunk az e107 portálrendszert használja, tárhely szolgáltatónk pedig az ATW Internet Kft.

Oldalunk 1920*1080px képernyőfelbontásra lett optimalizálva, de a megfelelő megjelenítéshez minimum 1440*900px felbontásra van szükség! Alacsonyabb képernyő felbontáson az oldal megjeleníthetőségét nem tudjuk garantálni a rajta elhelyezett képek, és videók magas felbontása miatt! A működéséhez elengedhetetlen egy modern böngésző (Pl.: Chrome), és jó minőségű internetkapcsolat (Pl.: Telekom). A mobil nézetből több elemet kihagytunk a könnyebb kezelhetőség, és adatforgalom csökkentés céljából, így azt ajánljuk, hogy oldalunkat számítógépes környezetben böngészd!

Amennyiben szeretnél társoldalunk lenni, és linket cserélni, akkor nyugodtan lépj velünk kapcsolatba a chatbox-ban, vagy e-mailen keresztül! Továbbá szívesen várunk társszerkesztőnek, tartalom feltöltőnek, vagy programozónak!


Oldal tulajdonosa és üzemeltetője: Dudla János Attila (James Wagner)
Társ tulajdonos és szerkesztő: InuYasha - Magyar Rajongói Oldal Facebook
Fordítócsapatunk: HaMiTeam

2022

ENGLISH

InuYasha WebSite is a Hungarian fan and collection site. The sole purpose of our site is to promote this great Manga / Anime to young and old alike. In Hungary, unfortunately, this is Anime's vomiting fate, as it is no longer broadcast by any television station. Yet the story is extremely instructive, funny, and often romantic. There are currently few fan sites in Hungary where you can learn more about this genre and this Anime. InuYasha WebSite started back in the summer of 2008, when it was still a free hosting provider, and today we have decided that the website deserves a paid hosting service under its own domain. This is how it became the first official website in Hungary dealing with InuYasha.
The owner of the site declares that the content, elements, writings and other elements on the site are used for promotional purposes only, within the framework of "fair use", that there is no material benefit to it and that it is not intended to infringe the original copyright! None of the episodes and movies on our site are stored on our server, we only linked the materials available on the Internet for easier access. The owner of the site seeks to use elements that do not raise serious legal concerns and do not infringe on the rights of the authors. The owners of the site are not responsible for the content or links submitted by the visitors, but they do their best to moderate them. Our website is completely non-profit! Our website uses cookies! If you believe that you have discovered content on the site that infringes your copyright, please let us know at the following email address and we will do our best to resolve the matter: admin@inuyashawebsite.hu
In addition, we declare that we do not store passwords or access codes on our site or server, nor do we ask you for such confidential information when logging in! The login is done by the login module of Facebook for Developers, the authentication is guaranteed by Facebook itself! We emphasize that we never ask you for confidential information (neither login passwords nor credit card information)! If you would like to cancel your registration, write us an email or contact us on Facebook and we will delete your profile within 48 hours! The security of our site is guaranteed by the LEA X3 SSL certificate!

Our site uses the e107 portal system, and our hosting provider is ATW Internet Kft.

Our site has been optimized for a screen resolution of 1920 * 1080px, but a minimum resolution of 1440 * 900px is required for proper display! We cannot guarantee the displayability of the page at a lower screen resolution due to the high resolution of the images and videos placed on it! A modern browser (eg Chrome) and a high-quality Internet connection (eg Telekom) are essential for its operation. We've omitted several items from the mobile view for ease of use and reduced traffic, so we recommend browsing our site in a computer environment!

If you would like to be our partner site and exchange a link, feel free to contact us in the chatbox or via email! Also welcome as a co-editor, content uploader, or programmer!

Site owner and operator: Dudla János Attila (James Wagner)
Co - owner and editor: InuYasha - Hungarian Fan Page Facebook
Our translation team: HaMiTeam

2022

Hírek
Hírdetés

Chatbox
 • Dudla János Attila
  Dudla János Attila  1 éve

  Boldog Karácsonyt mindenkinek!

 • Diego Ramirez
  Diego Ramirez  1 éve

  Sziasztok,rengeteg kétdésem lenne a Yashahime epizódokról,,és ha valakinek lenne kedve válaszolhatna.Persze fikázó idétlenek kíméljenek!!
  Az első kérdésem az lenne hogy az utolsó részben sesshomaru miért támadja meg Zérót mivel addig kordában tartotta Rin sorsa feletti rendelkezésével.???Vagy csak simán a lányai védelme miatt lendült harcba??Azért nem tartom valószinűnek mert ha Zéró-tól megvédte lányait akkor Nem hagyta volna ott egyedül őket csatában Kirinmaru-val,a leg erősebb Nagyúrral.

 • James Wagner
  James Wagner  1 éve

  Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! biglaugh

 • Bence Kovács
  Bence Kovács  2 éve

  Boldog Karácsonyt James Wagner-nek és azoknak akik a honlapot üzemeltetik/nézik:)

 • James Wagner
  James Wagner  2 éve

  Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek! smile

 • Vonatkó Gergő
  Vonatkó Gergő  2 éve

  Jóestét Mindenkinek
  Köszönöm szépen ezt az oldalt
  A gyermekkorom Animéje
  Remélem az új Inuyasha is fogja hozni azt amiért szeretem a középkori Japánt!
  9 rész után vagyok és rengeteg kérdésem lenne amire szerintem az a válasz hogy "nézzük tovább a történetet"
  Kíváncsi vagyok az előttünk álló történetre ami rohadtul izgalmas és felettébb vicces!

 • James Wagner
  James Wagner  2 éve

  Sziasztok! A weboldalra is felkerült a Hanyō no Yashahime hetedik része! Jó szórakozást kívánunk hozzá!

 • James Wagner
  James Wagner  2 éve

  Sziasztok! Nagy örömömre szolgál olvasni ezeket a sorokat! Nagyon köszönjük a dicséretet, és a bíztatást! Igyekszünk számotokra a legjobbat nyújtani! Yashahime hatodik részét is feltöltöttük a weboldalunkra, így már itt is elérhetitek! Jó szórakozást mindenkinek!

 • Bence Kovács
  Bence Kovács  2 éve

  Márk, egyetértek veled mindenben!:) Én a Yashahime-nek nagyon örülök, már az elején úgy éreztem mintha az Inuyasha-t nézném, sok minden megmaradt benne pl a zene nagyon hasonló maradt szerencsére, a karakterek viselkedése illetve az új karakterek is tökéletesen felvették szüleik viselkedését stbstb nagyon örültem neki, mert sokszor amikor egy régi anime vagy filmből kijön egy modernebb verzió én azt szoktam látni hogy elrontják az egészet és a közelébe sem ér a frissen kijött anime/film a régihez képest, azonban a Yashahime tökéletesen megtartotta a régi Inuyasha szintjét mind grafikailag mind zeneileg mind a történetettel, nagyon örülök neki és ennek az oldalnak is hogy mindent megtalálunk itt és nem kell keresgélnünk össze-vissza!:)

 • Mark Petrovics
  Mark Petrovics  2 éve

  Nagyon koszi a faradozast es az igenyes munkat, szamomra is inuyasha nagyon szep emlekeket oriz bennem es nagyon szivesen nezem barmikor. Mar alig varom hogy belevessen magam Yashahimebe smile. Okykor az inuyashaban eleg volt egy 2 perces jelenet hogy egy eletre bele ivodjon az emlekeimbe mert annyira elvan talalva a zene a hangulat a táj háttér es a cselekmeny mondanivaloja hogy sokszor libaboros voltam tole. Fantasztikus sorozat fantasztikus emlekek smile megegyszer halas koszononet hogy ujra elvezhetjuk a folytatast smile


Zenék

Share

×
OST

Share

×
Szavazás
Poll: Hogy tetszik neked az új InuYasha folytatás, a Yashahime?
Partnereink

Saját bannerünk és Facebook

Iywsmini Iymromini

Partnereink

  Animeaddictsmini Animeseriesmini  Atwmini

Keresés