A Múlt Romjai - Második Fejezet

A Múlt Romjai
Írta: Urbán Cintia Kagome

Minden ember életében legalább egyszer felmerül az a kérdés, hogy: Mi lett volna ha? De ez a HA olyan erővel bír, ami vagy megnevetett, vagy sírva fakaszt. Ami egyszer megtörténik, az ellen nem lehet tenni. A tetteinkért felelősek vagyunk. Vannak élethelyzetek, mikor egyértelmű, hogy mit kell tennünk, de van, mikor gyorsan kell dönteni. Csakhogy, a döntések súlyát nem mindenki bírja el… Naraku halála után úgy tűnt, a dolgok helyre rázódnak hőseink körül. Kagura és Kohaku végre szabadok voltak és nem kellett Naraku haragjától tartaniuk. Sango és Miroku összeházasodtak, Sesshoumaru pedig Kagurával maradt. Azonban nem mindenki reményei váltak valóra… Kagome ismét rádöbbent, hogy az InuYasha és Kikyou közti köteléket ő nem szakíthatja el. Valamiért ismét felerősödött. Kikyounak nem kellett Narakutól tartania, így szabadon járt-kelt a világban. A faluban is egyre többször bukkant fel. Olyankor InuYasha vele volt és csak rá figyelt. Kagome ilyenkor láthatatlan lett. Csak a vak nem látta, hogy min megy keresztül. Kikyou ilyenkor távol maradt tőle és vele együtt InuYasha is. Kagome ezt nem sokáig bírta. Összeroppant. Bár nem mutatta soha, de belül roncs volt. Egyik nap azonban váratlan hírrel állt Sesshoumaru és Kagura elé.

- Hogy hova?- kérdezte Sessy megrökönyödve.
- Afrikába. Illetve Egyiptomba. Érdekel.
- Tudom, hogy mi az és hol van, de hát mi lesz akkor itt velünk?
- Sesshoumaru… - Kagome a fotelbe ült. – Én belefáradtam ebbe… Az álarcom repedezni kezdett. A férfi, akibe szerelmes vagyok, mással van. Ehhez mosolyognom kell. Nem bírom…
- Kagome… - Sessy leült mellé, megfogta a kezét. – Hát erről van szó?
- Kagome, én… Tudom, hogy ez bonyolult helyzet. InuYasha teljesen döntésképtelen köztetek.
- Megkönnyítem neki. Beadtam a jelentkezést a továbbtanuláshoz. Nem akarok Japánban maradni. Elmegyek, soha többet nem akarok ide visszajönni.
- Kagome… -Sesshoumaru együtt érzően nézett a lányra.
- Elég volt.
- Ezt az öcsémnek is elmondod?
- Nem tudom. Talán. Mennem kell csomagolni. Holnap haza fogok menni. – Kagome felállt és elindult fel az emeletre a szobájába.

Sesshoumaru a kandallóhoz sétált. Nekitámaszkodott.

- Kagura… – lépett elő a nő az ajtó mögül.
- Mit kellene tennünk?
- Mi?
- Sessy, nem szólhatunk bele. Nekem is fáj, hogy Kagome elmegy, de ez az ő döntése. Kegyetlenség lenne azt kérni, hogy maradjon, miközben Inu Kikyouval enyeleg.
- De szeretem Kagomét és fáj így látni. – sóhajtott a férfi.
- Igen, nekem is. – Kagura sóhajtott, majd odament és átölelte kedvesét.

InuYasha, mit sem sejtve Kagome lelkivilágáról, Kikyouval volt egész nap. Sétáltak, nevettek, csónakáztak. Jól érezték magukat. Mikor leszállt az este Kikyou megkérte InuYashát, had maradjon náluk. A fiú ráállt. Az esti vacsoránál Kikyou is az asztalnál ült. Sesshoumaru legszívesebben fejbe verte volna az öccsét. Kagome is megérkezett. Végignézett az asztalon és az ott ülőkön. Halványan elmosolyodott.

- Kagome, gyere, ülj le. – szólt Kagura.
- Nem, köszönöm. Nem vagyok éhes. Csak szólni szerettem volna Sessynek.
- Igen? – mondta Sessy.
- Kijönnél 5 percre?
- Engedelmetekkel… - felállt és a dolgozószobába mentek, ami szemben volt az ebédlővel.
- Sessy, mindent becsomagoltam. Most este 9 óra van. Elindulok haza.
- Most? – lepődött meg a férfi.
- Az öcsédnek ezt add oda. – átnyújtott egy levelet Sessynek.
- Mikor?
- Ha én már elmentem. Vacsorázzatok, de csukd be az ajtókat. Kagurát és Rint puszilom.
- Jól van.
- Köszönök mindent… - Kagome átölelte Sessyt. Nem sírt, de tudta, hogy most találkoztak utoljára.
- Kagome… Nem kívánok egyebet… Csak találd meg az utad és legyen ott jobb az életed. De, bármi legyen, itt mindig otthon leszel.
- Tudom, szeretlek titeket.

Sessy miután elbúcsúzott Kagométól, bement az ebédlőbe. Becsukta a gazdagon mintázott, régi tölgyfaajtót.

- Miért csuktad be?- kérdezte InuYasha.
- Mert kint szellőztetnek a folyosón a szolgálók és huzat lenne.
- Értem.

Leültek vacsorázni. Kagome felment a bőröndjéért a szobájába. Megállt InuYasha szobája előtt. Óvatosan benyitott. Odasétált az íróasztalához és leakasztotta a nyakából a szívecskés medált, amit még közösen vettek, mikor Kaguya ellen harcoltak.

Elvileg InuYashánál volt a párja, bár Kago már ebben sem volt biztos. Letette az asztalra és még egyszer utoljára körbenézett a szobában. Behunyta a szemét és sóhajtott egy nagyot. Mintha csak a lelke távozott volna. Ebben a pillanatban InuYasha kezében megremegett a kés.

- Baj van szerelmem? – kérdezte Kikyou.
- Nem… Semmi. – folytatta az evést.

Kagome elindult le a lépcsőn. Mikor a bejárati ajtóhoz ért, mintha valami árnyat látott volna. Megremegett. De végül lenyomta a súlyos kilincset. Nyikorgott, majd becsapódott. A bent lévők nevettek és ettek. Bár a csapódásra felfigyeltek. Sesshoumaru Kagurára nézett. Szavak nélkül is tudták mit jelent. Kagome a sötétség leple alatt indult útnak. Vacsora után Kikyou felment Rinnel a lány szobájába, mert Rin megakarta mutatni az új babáit. Sesshoumaru odaszólt az öccsének:

- InuYasha, gyere ide.

Sessy átnyújtotta a levelet. Inu kérdően nézett rá, de kibontotta. Nem állt benne sok, csupán ennyi:

 Szabad vagy,  én elengedlek. Legyetek boldogok Kikyouval. Kagome”

InuYasha szíve kihagyott. Nem szólt semmit, a papír kiesett a kezéből.

- Miattam…
- Megkeresem! – iramodott volna neki, de Sessy elkapta a kimonójánál.
- Nincs itt. Nincs a középkorban.
- Ott van a világában, utána megyek!
- Nem, nem fogsz! – Sessy megrántotta Inut úgy, hogy az elesett.
- Sesshoumaru!
- InuYasha öcsikém! Kagome miattad ment el! Miattad nem lelt békére itt! Olyan nagyon elvakított Kikyou, hogy Kagomét semmibe vetted! A te hibád, hogy elment!
- Sesshoumaru…
- Viseld csak ezt a csapást. Ez a te kereszted lesz… - Sessy otthagyta a nappali közepén az öccsét.

InuYasha felpattant és kiviharzott a pagodából, egyenesen az erdő felé. De hiába, amint odaért, Kagome beleugrott a kútba. Nem is látta Inut. A kútból fényoszlop tört elő. Mindenki kifutott, olyan fényesség támadt, hogy kilométerekre bevilágította a sötét eget. Kikyou kirohant a pagoda elé. De megtorpant, mikor egy ragyogó, rubin szempárral találkozott a sötétben.

- Te? – suttogta maga elé.
- Igen… Én… - mondta az alak mosolyogva.
- Mit… akarsz? – Kikyou ijedt volt.
- Mással is azt teszed, amit a húgoddal? – szegezte neki az alak a kérdést.
- Te… Démon…Miért vagy itt? – Kikyou meredt a szempárra.
- Hm, tudhatnád: mert a Végzet ismét mozgásba lendült. Amit az istenek egybe kötöttek, azt ember szét nem válassza, még te sem Kikyou Uchiha! Élvezd ki a helyzetet, amíg teheted! Mert hamarosan fájdalmas felismerésben lesz részed!
- Te démon! Takaródj!

Az alak felnevetett, majd eltűnt. Kikyou sápadtan dőlt neki az egyik faoszlopnak. Nagyon is értette, hogy mi folyik körülötte. De erről InuYasháéknak sosem szólt. Kagome haza ért. Odaát szakadt az eső. Tokyoban most monszun időszak volt. Csengetett, édesanyja majdnem elájult, mikor meglátta, hogy néz ki. Rögtön a fürdőbe kísérte.

- Mosakodj le. Jót fog tenni, a csomagokat bízd rám.
- Oké…

Kagome lezuhanyozott. Megállt a nagy mosdótükör előtt. Belenézett.

- Nem akarok élni… Elég volt… Vége! – felemelte a kezét és ököllel bezúzta a tükröt. Nem érezte, csak minden csupa vér lett. Megfogott egy nagyobb szilánkot, majd leült a mosdó mellé. Felemelte a jobb csuklóját. Elmosolyodott.

A következő pillanatban a szilánk már mélyen a csuklójába fúródott. A vér kisercent és patakként folyt a világoskék járólapon. Kagome elájult. Mikor az édesanyja rányitott, majdnem szörnyethalt, de kiabálni kezdett. Kagome édesapja éppen itthon volt, felrohant.

- Hívd fel Ardetet! – kiáltott rá a feleségére.

Kagome sebe nem volt súlyos, de ahhoz elég volt, hogy elájuljon. Ellátták és befektették az ágyába. Jó pár napot átaludt.

- El kell neki mondanunk. Jobb lenne, nem gondolod? – szólt a férfi feleségének.
- De, így lenne a legjobb.
- Felhívom Ardetet.

InuYasha megtalálva a nyakláncot ébredt rá, hogy mit vesztett. Kikyou teste nem él, hanem csak egy agyagbábú. Kagome viszont nagyon is élt. De sokszor akkor jövünk rá, hogy mi volt fontos, mikor már azt elveszítettük…

 

 

Újabb fejezet!!!

Kedves Rajongók!

Tovább olvasom...

Folytatás!

Kedves Rajongók!

Tovább olvasom...

Fantasztikus FanFic!

Kedves Rajongók!

Tovább olvasom...

Chatbox
Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.


 • James Wagner
  James Wagner  LANDT_XAGO

  Sziasztok! Az adatbázis hiba elhárítása megtörtént, így ismét üzemel a weboldalunk! smile

 • sofi  LANDT_XAGO

  sofi voltam smile)

 • Névtelen  LANDT_XAGO

  köszönöm szépen a gyors választ! smilenos akkor azthiszem maradok a feliratosnál vagy az angol szinkronnál de rettenetesen fog hiányozni a szereplők magyar hangja smile annyira dühítő, hogy nincs folytatva a szinkronizálás, hogy legszivesebben betörném az rtl ablakát

 • James Wagner
  James Wagner  LANDT_XAGO

  Szia kedves Sofi! Sajnos az RTL nem vásárolta meg a többi rész jogát, így a szinkronizálása sem fejeződött be. Már 10 éve is azért lobbiztunk, hogy folytassák a szinkront, de ez már annyira valószínűtlenné vált... Sajnos csak felirattal tudod végignézni, vagy pedig töltsd le a mangát a letöltések menüpontból, mert az a végéig magyar, és ráadásul sokkal részletesebb is, mint maga az anime! smile

 • sofi  LANDT_XAGO

  sziasztok! smile még egészen kicsi voltam amikor az RTL-en sugározták Inuyasat, aztán abba maradt és most 22 évesen felébredt bennem a kíváncsiság, hogy mi is lehet a történet folytatása... 115 részt napok alatt sikerült ledarálni aztán már nem volt több magyar szinkronos rész YT-n. Az én kérdésem az, hogy a további részekre van magyar szinkron vagy nincs? felirattal már nem olyan élvezetes nézni frownfrown....köszönöm előre is

 • Jessica  LANDT_XAGO

  Tök szupi az oldal!

 • James Wagner
  James Wagner  LANDT_XAGO

  Köszönjük szépen! Természetesen, már ki is helyeztem a mini bannered az oldalra!

 • Marinette  LANDT_XAGO

  nagyon szép az oldal, benne lennél egy cserében?:) miraculousladybug.gportal.hu

 • Hitomi  LANDT_XAGO

  Ez igen! Nagyon jó az oldal! Nagyon sokat segített! Csak így tovább!

 • James Wagner
  James Wagner  LANDT_XAGO

  Kedves rajongók! Az oldalon végeztem egy kis karbantartást, optimalizálást. A módosítás leginkább a megjelenítésre vonatkozik. Optimalizáltam a lapelrendezést úgy, hogy aki alacsonyabb képernyő felbontással érkezik, az is tudja böngészni a weblapot! Frissítsétek a gyorsítótárat, hogy a módosítás életbe lépjen: oldal betöltése után nyomjatok egy CTRL+F5 kombót! smile


Szavazás
Poll: Te örülsz a Facebook társulásunknak?
Hallgass dalokat

Share

×
Hallgass OST-ket

Share

×
Partnereink

Saját bannerünk és Facebook

 

Partnereink

     

Facebook