Egy új történet - második rész

-Ez Naraku!Gyerünk,én kinyírom ezt a dögöt!

-Várj InuYasha,valaki más is van ott,nem lenne bölcs döntés belerohanni a halálba.kiáltott Miroku

És a sötétség küldöttei csak közeledtek,Naraku és csatlósa néhány lépés távolságra állt csak a csapattól.A lány ilyesztő,de szép volt:hosszú fekete haj,és hoszú lábak,külsőre egy fura halandónak nézett ki.De a szeme...A szemében semmi csillogás,mintha valaki kezében lenne az élete...Hát persze,Kohakuval is ilyesmi történt,Naraku teljesen maga alá vonta a gyermek életét,és kénye-kedve szerint irányította,mint egy egyszerű bábot.

CSEND, idegesítő csend.És villanás.A lány teljes testében megremegett,és Naraku szemében megjelent a bosszú.

-Látjátok milyen törékeny az élet?Kezemben egy fiatal lány élte,akarata,és ereje.Hát igen,aki nem képes uralkodni az csak egy hitvány porszeme az életnek....Igaz InuYasha?

-Phh,undorító vagy!Még te beszélsz az életről,amikor képes voltál eladni magad a szellemeknek,és szinte nincs állandó tested!

Ugyan már InuYasha,hisz látod erős vagyok,és ez a lényeg.Na de hagyjuk a bájcsevejt,nem ezért jöttem ide.Szeretnél-e játszani egyet ezzel a hölggyel?Mondjuk te lehetnél az ELHUNYÓ.De nem is érdekel a véleményed.Támadj szépségem!!

A lány egyszercsak felugrott a levegőbe,és kezét előrehajtva célba vette InuYashát.

A harc elkezdődött.Ütés-verés,Tettsuaiga.Egy villanás és kész...Hatalmas vörös vérfolt,valakit pont eltaláltak.Egy óriási ordítás,és InuYasha belehuppant a fölbe.A lány üres tekintettel InuYashára nézett,és karmait InuYashába mélyeszti.

INUYASHA!!!!!

Kagome keserves kiáltása méltón zavarta meg a harcot.

-Álj fel,ne add fel,ennél már sokkal nehezebb problémával is megbírkóztál.Ne add fel Inuyasha!!!Látok egy ékkőszilánkot a lány tarkójába fúródva,azt vedd ki !!!

-Pff,te nem fogsz legyőzni!!És egy röpke pillanat alatt InuYasha a lány háta mögött termett.Karmával kihasította az ellenség húsából az ékkőszilánkot.Újra nagy ordítás,az ékkő távozott Naraku bábjának testéből.És újabb puffanás,összeesett.

-Inuyasha!!Kagome odarohant a földön fekvő lányhoz,és segítséget kért.

Ne állj itt tétlenül InuYasha,ő nem tehet semmiről,tudatán kívül támadott meg téged.Na mire vársz!

-Grr,na jó,de csak mert te kértél.Na gyere te lány.És ezzel a mondattal InuYasha vállára vette az eszméletén kívüli nőt.

-Na és most mi lesz?Mi van,ha felébred és megtámad minket,vagy még rosszab,megöl valakit?

Ugyan már Miroku,ilyen sebekkel már hogy tudna bármelyikőnket is megtámadni?Most jut eszembe,hová lett Naraku?

-A fenébe,már megint kicsúszott a kezünk közül,és pont egy ilyen jelentéktelen kis ügy miatt!!!

Ne búsulj InuYasha,még lesz arra időnk,hogy megöljük őt.És lehet,hogy ez a lány is tud majd segíteni nekünk.Na menjünk tovább,hamarosan ránkesteledik.

A kis csapat elindult esti szállást keresni,és egy hang ütötte meg a fülüket:

Hol vagyok???

Újabb fejezet!!!

Kedves Rajongók!

Tovább olvasom...

Folytatás!

Kedves Rajongók!

Tovább olvasom...

Fantasztikus FanFic!

Kedves Rajongók!

Tovább olvasom...

Chatbox
Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.


 • James Wagner
  James Wagner  LANDT_XAGO

  Sziasztok! Az adatbázis hiba elhárítása megtörtént, így ismét üzemel a weboldalunk! smile

 • sofi  LANDT_XAGO

  sofi voltam smile)

 • Névtelen  LANDT_XAGO

  köszönöm szépen a gyors választ! smilenos akkor azthiszem maradok a feliratosnál vagy az angol szinkronnál de rettenetesen fog hiányozni a szereplők magyar hangja smile annyira dühítő, hogy nincs folytatva a szinkronizálás, hogy legszivesebben betörném az rtl ablakát

 • James Wagner
  James Wagner  LANDT_XAGO

  Szia kedves Sofi! Sajnos az RTL nem vásárolta meg a többi rész jogát, így a szinkronizálása sem fejeződött be. Már 10 éve is azért lobbiztunk, hogy folytassák a szinkront, de ez már annyira valószínűtlenné vált... Sajnos csak felirattal tudod végignézni, vagy pedig töltsd le a mangát a letöltések menüpontból, mert az a végéig magyar, és ráadásul sokkal részletesebb is, mint maga az anime! smile

 • sofi  LANDT_XAGO

  sziasztok! smile még egészen kicsi voltam amikor az RTL-en sugározták Inuyasat, aztán abba maradt és most 22 évesen felébredt bennem a kíváncsiság, hogy mi is lehet a történet folytatása... 115 részt napok alatt sikerült ledarálni aztán már nem volt több magyar szinkronos rész YT-n. Az én kérdésem az, hogy a további részekre van magyar szinkron vagy nincs? felirattal már nem olyan élvezetes nézni frownfrown....köszönöm előre is

 • Jessica  LANDT_XAGO

  Tök szupi az oldal!

 • James Wagner
  James Wagner  LANDT_XAGO

  Köszönjük szépen! Természetesen, már ki is helyeztem a mini bannered az oldalra!

 • Marinette  LANDT_XAGO

  nagyon szép az oldal, benne lennél egy cserében?:) miraculousladybug.gportal.hu

 • Hitomi  LANDT_XAGO

  Ez igen! Nagyon jó az oldal! Nagyon sokat segített! Csak így tovább!

 • James Wagner
  James Wagner  LANDT_XAGO

  Kedves rajongók! Az oldalon végeztem egy kis karbantartást, optimalizálást. A módosítás leginkább a megjelenítésre vonatkozik. Optimalizáltam a lapelrendezést úgy, hogy aki alacsonyabb képernyő felbontással érkezik, az is tudja böngészni a weblapot! Frissítsétek a gyorsítótárat, hogy a módosítás életbe lépjen: oldal betöltése után nyomjatok egy CTRL+F5 kombót! smile


Szavazás
Poll: Te örülsz a Facebook társulásunknak?
Hallgass dalokat

Share

×
Hallgass OST-ket

Share

×
Partnereink

Saját bannerünk és Facebook

 

Partnereink

     

Facebook